Nämm nämm küll on ikka maitsev :)


 Hommikuse äratuskella asemel äratas mind täna pisipõnni tühi kõht. Tibu söödetud, pakkisin kola kokku ja asusin raba poole teele. Ees ootas põnev offroad Harju-Risti kandis Suursoos, koos väikse piknikuga Tänavjärve ääres. Peale esimesi kilomeetreid metsas maasturiga ringi uitamist ilmutas meile end Roo-Loorkull (päris kindel pole :)), aga nagu ikka lendas lind enne minema kui mina oma fotoka kätte sain :( Mõtlesin endamisi, et kurjam küll, ainuke hingeline ja seegi lendab kohe minema, kuigi fotokas oli mul süles ja igati valmis jäädvustama kõike seda, mida näeb. No mis siis ikka, ehk näen veel kedagi ja vurasin mööda porist teed edasi. Õnneks ei lasknud tänane loodus mul kaua järgmist metsaelanikku oodata. Kõigest mõned minutid peale kulli plehku panemist kohtasime põdraga :) Kõigest 30-40 meetri kaugusel soolakivi lakkumas ootas ta meid:) Ja tundus, et teda ei häirinud meie kohalolek, limpsis aga rahus soola edasi. Jäin lõpuks põdra kõrval seisma ja klõbistasin pilte teha.
Lõpuks tulin autost välja ja hiilisin põdrapoisile lähemale, tegin veel mõned klõpsud, kuni loom vaikselt mulle selja keeras ja rahulikult minema jalutas:) Nii kestis meie kõbus kohtumine mõned minutid. Edasi viis meie tee meid väga ilusa Tänavjärve äärde, kus pidime väikse hommikusöögi tegema. Vaevalt saime paar minutit väljas olla, kui tundus, et peakseime end kokku pakkima ja autosse kolima. Väiksed aga samas väga tigedad kimalased tegid meile sõna otseses mõttes tuule alla :) Ja nii lõppes meie hommikusöök suht kiirelt :(

Vot siis selline tore päev koos perega ja tigedate väikeste kimalastega:) Väike põnn nägi põtra ise alles vaevu kolme kuune :)

Nikon D2x
300 mm
F 4, ISO 400, 1/750

Kommentaarid