Väike kangelane

Saage tuttavaks selle pisikese notsuga, kes on omamoodi väike kangelane. Nagu üks vanasõnagi ütleb, ei salli loodus tühja kohta. See väike ja vapper põssa nimelt juhtis seitsmepealist notsuperet, kelle mamma on kahjuks mingil põhjusel ilmselt hukka saanud. Jälgisime sõbraga nende tegemisi ühel õhtul ja mulle meenus väga selgelt, kuidas aastaid tagasi nähes notsude peresi koos mammadega toimetamas, mammad omi põssasi juhtisid. Nots ei lasknud perel süüa kohas, mis võis neile ohtlik olla, juhendas kõik oma õed-vennad turvalisema koha peale. Käis nende ümber nuuskimas ümbrust, et hoida peret võimaliku ohu eest. Ka meie, kaks fotohuvilist olime võimalik oht oma fotoka klõbistamisega :) Väike vapper nots tuli meie telkidele väga lähedale, nuuskides meid väga põhjalikult ja kui veidikenegi tekkis kahtlust, kostus röhatus ning pisipere kadus vaid sekundiga peitu :) Hetke pärast siiski lubas pealik pere tagasi õhtusööki nautima ja fotosõbrad said rahus pilti teha :)
Väga huvitav oli vaadata, kuidas pisike nots oli võtnud üle kadunud mamma kohustused hoida oma peret võimalike ohtude eest ja leida neile parim palad kõhu kinnitamiseks.
Olen südamest tänulik sellele toredale jahimehele, kelle valduses see pilt ilmavalgust nägi ja loodan end juba varsti sealt uuesti leida :)
01.06.18

Kommentaarid