Kle söö ise oma saia, anna parem see vägev pill meile:)

Ei huvitanud neid ei sai ega muu selline söödav, vaid hoopis vaatasid nad auto üle:) Taas sai veedetud päes looduses Vihterpalu lähistel, seekord aga võtsin asja ette koos kalli naise ja venna vägeva jeebiga. See edev ja särav jeep osutus, aga metsas tõeliseks loomaks. Kui vaja tõstad kõrgemale, et saaks ka raskemast porist läbi ronida.
Kahjuks jäid nägemata kõik need loomad ja päiksetõus mille pärast me sinna metsa läksime, aga päev oli väga tore, nii et väga ei morjenda. Väga mõnus oli värskes õhus kohvi juua ja võileiba süüa.
Päris igale poole ma ei julgenud ronida, noh pole ju ikka enda oma ka, võõrast asja väga ei taha lõhkuda. Aga ma ei kahtle, et ei oleks saanud läbi. Vähemalt nendes kohtades kuhu ronisin polnud hetkeksi hirm, et jään kinni.
Igatahes oli päev vägev ja kui vend oma pilli veel laenab, siis kindlasti leian end veel sealt metsast ja rabast. Päris mugav on otse autost rappa astuda:)
Rohkem pilte leiad Varia2 slaidesitluse alt, see link on küll lukus, kuid sõbrad saavad alati koodi minult küsida:) Aga link ise ka siin VARIA2
Nikon D80
Nikon 28-200mm
05.11.2011

Kommentaarid