Tuhala nõiakaev

5:30 helises äratuskell, oli aeg minna. Ajasin end kärmelt püsti, pakkisin kola kokku ja kiirelt teele. Leppisin eelmine õhtu sõbraga kokku, et kohtume 5:50, et siis koos Tuhala nõiakaevu vaatama minna. Aga nagu ikka minu sõpradega vahest juhtub, sain ma öösel sõnumi, et sõber kaasa ei tule :( No mis siis ikka, ega selle pärast veel minemata jää. Kohale jõudes tundus eemalt, et kaev ei ajagi üle. Ühtki fotohuvilist polnud ka nagu näha, kohe meenusid töökaaslase sõnad, et tema ei viitsi tulla, vesi on kindlasti otsa saanud :) No mis siis ikka mõtlesin, lähen vähemalt vaatan, mis seis seal on. Aga minu õnneks polnud vesi otsas, hoopis vulises üle nii mis hirmus.
Ilm oli väga ilus ja mõnusalt natuke külmast krõbe, toimetasin seal kuni ilmus kohalik elanik ja uudistas, kas olen ka varem siin käinud? Vastasin, et juba kolmas aasta jutti käin siin ikka vaatamas, kui kaev ujutama hakkab. Selle peale küsis kohalik naeratades " kas on veel mõni koht pildistamata jäänud"? :):):) No mine sa tea, äkki ongi kogu ümbrus juba igati kaadris.
Vahest on hea end hommikul kodust välja ajada ja vaadata, kuidas kevadine loodus ärkab :) Ja hirmus soov oli proovile panna vene objektiiv, millega oli suht raske pilti teravaks saada nii hämaras valguses.Aga peab tõdema, et see vana ja väsinud välimusega vene objektiib "Helios 44/2 50mm f2" on ikka palju teravama joonisega kui enamus siiani olnud objektiivid.
Hiljem helistasin sõbrale, kes mind pika ninaga jättis ja rääkisin talle kui ilus kõik oli ja kuna oli ju esimene aprill, siis rääkisin talle loo, et nägin ka karu :)

Siit leiad mõned valikulised pildid tänasest hommikust " 
(here you´ll find all pictures of Tuhala wicth well) 
 "CLICK HERE VAJUTA SIIA"

Nikon D3oo
Helios 50mm f2,
CPL filter koos ND4ga.
Tuhala 2012

Kommentaarid