Jooksuaeg

Matsalu Matsalu Matsalu...uhhhh on see vast alles lahe koht meie pisikesel kodumaal. Keda kõiki seal ära ei kohta :) Luusime sõber Kennoga seal nüüd terve kuu ja seekord oli siis juba teine külastus sinna. Kohal olime juba reede õhtul ja me polnud seal üksi. Kohal olid ikka kõik kõige kõvemad fotomaailma vennad nagu Sven Zacek, Urmas Kärdi ja Erik Mandre:) Arutati siis kes kuhu suunus koidikul läheb, et mitte teine teist segada. Suunad jagatud kobisime oma onni magama.
4:30 pläriseb äratus ja kell viis asume teele, väljas tervitab meid paks udu ja läbi selle nähtavad pildistajad juba sukelduvad läbi selle iga omas suunas. Nii ka meie asume teele, et kohata kodumaa suurimaid loomi.
Terve nädala olime harjutanud peibutamist, kuid kui kohal olime oli minu suu lukus :) Mingi pisike krambike tuli kallala, kuid õnneks oli sõber rambivalgus palavikust üle ja lasi oma lõõrid lahti.Varsti juba kuulsime võsas ragistamist ja siis.... uhhh see oli alles hetk, ühel pool põõsast oli põder ja meie teisel pool.Ta lihtsalt kõndis meile vastu :)
Ja nii siis me kohtusime, kuid pean tunnistama, et ma rikkusin kogu hetke ära :( Mingi eufooria tabas mind ja ma ei suutnud selgelt mõelda, saaks vaid pildi tehtud, ehmatasin oma rabistamisega looma ära :(
Siiralt vabandan sõbra ees, kes ei saanud pilti tehtud, kuna lihtsalt astusin tema objektiivi ette ja rahmeldasin seal nagu pöörane :(
Ikka juhtub selliseid mõruda maiguga asju, kuid eks iga inimene õpib oma vigadest, nii ka mina ja loodetavasti juba järgmisel korral saame mõlemad väärt kaadrid.





Kommentaarid